5 STAPPEN-METHODE NAAR EEN DUURZAME GARDEROBE

Wil jij proeven aan sustainable fashion styling & duurzaam garderobemanagement?

Leer dan de 5 stappen van de duurzame garderobe methode en pas alle tips en trucs toe. Voor jezelf, voor jouw vrienden, jouw familie en (toekomstige) klanten!

duurzame garderobe methode

WIL JIJ BIJDRAGEN AAN DE SLOW FASHION MOVEMENT?

Je wilt graag bijdragen aan slow fashion. Maar hoe dan? 

Als (toekomstig) imagostylist ben jij bij uitstek geschikt om bij te dragen aan de slow fashion movement. Door jouw deskundige adviezen gaan klanten veel bewuster winkelen en voorkomen ze miskopen in hun kast.

Maar misschien wil je eerst zeker weten dat het iets voor je is?

Dat snap ik….

Daarom deel ik graag met jou GRATIS de duurzame garderobe methode. Een methode die ik heb ontwikkeld naar aanleiding van mijn eigen zoektocht naar een duurzame garderobe. Ik leer je de simpele methode om iedere garderobe in 5 stappen te verduurzamen. Je kunt dit voor jezelf gebruiken, maar ook voor jouw vrienden, familie en misschien zelfs toekomstige klanten!

WELKE IMPACT KUNNEN WE SAMEN MAKEN….?

HET 9 MAANDEN LANGER DRAGEN VAN KLEDING ZORGT VOOR EEN VERLAGING VAN 20-30% OP DE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK (WATER-, KOOLSTOF EN AFVAL) *

DE GEMIDDELDE JAARLIJKSE KLEDING CONSUMPTIE PER PERSOON IS 65 AANKOPEN. *

EEN GEMIDDELDE VROUW DRAAGT SLECHTS 20% VAN HAAR GARDEROBE*

DUS 80% WORDT AMPER GEDRAGEN: EEN SIMPELE REKENSOM MAAKT DAT ALS ELK ARTIKEL 15,- KOST, DIT EEN KOSTENPOST IS VAN €780,- PER JAAR. 

* Cijfers zijn geciteerd uit Sustainable Fashion Facts

Mijn naam is Mérèl Bilderbeek...

"Ik ben sinds 2011 gecertificeerd kleur- en kledingadviseur en sinds 2012 docent kleur- en kledingadvies. In 2019 zag ik een korte documentaire over de fastfashion-industrie en de ellende die het veroorzaakt. Sindsdien probeer zoveel mogelijk slow fashion te implementeren in alles wat ik doe. Ik begon bij mijn eigen kast en probeerde uit hoe ik het beste een duurzame garderobe kon krijgen waar ik trots op ben. Na mijn eigen experimenten en flink wat onderzoek heb ik het verduurzamen van een garderobe terug kunnen brengen naar een praktisch 5 stappenplan. Een duurzame garderobe methode. De methode bestaat uit 5 simpele stappen waarmee je jouw garderobe direct vertraagd. Het is een prachtige eerste stap om bewuster om te gaan met een garderobe, die van jezelf. Maar zeker ook om er een ander in te begeleiden."

DE DUURZAME GARDEROBE METHODE

MET DE DUURZAME GARDEROBE METHODE LEER JE:

Wat levert een Duurzame Garderobe jouw klant op?

De Duurzame Garderobe Methode zorgt dat jij of jouw klant flink gaat besparen op de huidige garderobe en daarnaast ook slimmer en bewuster gaat kopen.  Je krijgt tips om het verduurzamen van de garderobe en aanvullende interessante businesstips. Genoeg winst voor jou persoonlijk dus. Daarnaast, door de Duurzame Garderobe Methode te gebruiken draag je ongelooflijk veel bij aan een betere wereld waarin kinderen naar school gaan en het milieu minder belast wordt.  Echt WIN-WIN dus! JOIN THE SLOW FASHION MOVEMENT!

Ik geef het e-book met de methode GRATIS weg:
Hoe meer mensen de Duurzame Garderobe Methode gebruiken
hoe meer impact we maken!

duurzame garderobe methode