AGENDA

2021

Individuele opleidingen

Kledingadvies & Personal shoppen

Opleiding Kledingstijladvies 

Alle individuele trajecten kunnen op vaste momenten in het jaar starten. We zijn gesloten tussen 12 en 25 juli. Studenten kunnen weer starten vanaf 15 augustus. Je begint met een online kick-off en vervolgt dan jouw eigen individuele lespad. Je ontvangt na inschrijving de planning m.b.t. de mogelijke praktijkdagen, en we plannen dan samen jouw opleiding. 

Praktijkdagen voor oefensessies onder begeleiding zijn op maandelijks op zaterdag. Je kunt deze inplannen als jij er aan toe bent via de digitale agenda.  

Kleuranalyse

Opleiding Kleuranalyse 

De individuele trajecten kunnen op vaste momenten in het jaar starten. We zijn gesloten tussen 12 en 25 juli. Studenten kunnen weer starten vanaf 15 augustusJe begint met een online kick-off en vervolgt dan jouw eigen individuele lespad, Je ontvangt na inschrijving de planning m.b.t. de mogelijke praktijkdagen, en dan we plannen samen jouw opleiding. 

Praktijkdagen voor oefensessies zijn op maandelijks op zaterdag. Je kunt deze inplannen als jij er aan toe bent via de digitale agenda.  

Evenementen

(onder voorbehoud en met beperkte groepsgrootte i.v.m. de Corona-ontwikkelingen)

Alle cursisten en oud-cursisten zijn welkom om mee te gaan op onze excursies. De excursies zijn gericht op aanvulling, verdieping of verbreding van het stylistenvak. De webinars zijn gratis bij te volgen voor onze studenten. De evenementenkalender staat op onze facebookpagina.