IMPACT STYLING ACADEMY

INSCHRIJVEN

Sluit je aan bij een select gezelschap stylisten

VRAAG EEN AANMELDFORMULIER AAN

JE BENT EEN IMPACT-MAKER

Je bent een doorzetter, creatief en klaar om verschil te gaan maken. We rise by lifting others. 

Onze trajecten zijn individueel, maar niet alleen. Willen we dat goed doen, kunnen we maar enkele studenten tegelijk de opleiding laten volgen.  Je begint met een kick-off en bepaalt daarna jouw eigen tempo. Zodra jij er klaar voor bent, begin je met de oefendagen, waar je individuele kleur- of kledingadvies gaat geven onder begeleiding van de docent. De oefendagen zijn in kleine groepen en tijdens corona een-op-een. Na het afronden van de basismodules kledingadvies & personal shoppen en kleuranalyse, kun je gevraagd worden om als juniorstylist meedraaien op een van onze online trainingen of  kun een dagje meelopen met ons sustainable fashion brand: Who Cares? Want door de praktijk leer je het meest. Als afsluiting van de opleiding sluit je af met een examen en krijg je een certificaat van onze opleiding. 

Daarnaast organiseren we op regelmatige basis speciale boost-your-business dagen en thema-excursies EXCLUSIEF voor onze (oud-)studenten. Jouw succes is ons succes! 

COMPLETER  EN LEUKER KUN JE HET NIET KRIJGEN, LIJKT ONS…

Vraag een aanmeldformulier aan

Mocht onze werkwijze je aanspreken en wil je een opleiding bij ons volgen? Dan kun je je hieronder het aanmeldformulier aanvragen. Op het aanmeldformulier kun je ook aangeven of je de gehele opleiding wilt doen, of liever begint met een van de opleidingmodules. Je kunt het formulier invullen. Nadat we het formulier hebben ontvangen, word je gelijk doorgestuurd naar mijn agenda voor ons startgesprek en kennismaking via Zoom. 

Tijdens dit gesprek bespreken we de persoonlijke invulling van de opleiding danwel module. Wil je bijvoorbeeld geheel online? Of juist gebruik maken van de oefendagen? Hoe lang wil je erover doen? Hoeveel contactmomenten wens je? Wilt je die vooraf inplannen of juist wat later in de module? Want het traject is individueel, maar zeker niet alleen!

Vraag hieronder vrijblijvend het aanmeldformulier aan. Je ontvangt direct een mail met het officiële aanmeldformulier en de algemene voorwaarden. Lees het rustig door. Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust, daar zijn we tenslotte voor! 

Hopelijk mogen we je snel verwelkomen in onze academy en gaan wij je het allerleukste vak leren!