IMPACT STYLING ACADEMY

Zoek jij een incompany training op het gebied van Kleur en Stijl?

Onze trainers staan voor je klaar. Niet alleen zijn zij stuk voor stuk vakvrouwen op het gebied van kleur en stijl, ze hebben ook elk een stevige achtergrond in hun eigen expertise. Op interactieve, energieke wijze én met een goede dosis humor laten zij  zien wat kleur en kleding voor jou en/ of jouw organisatie kan doen. Leerzaam en fun. 

Impact Stylist

Merlijn de Gruijter | Kleur & Kleding

I BOUNCE BACK

Vergroot jouw impact!

Het vergroten van je impact met kleding&kleur is waarover ik spreek en waar ik op interactieve wijze informatie en tips over deel. Mijn presentatie geeft de deelnemers energie, draagt bij aan het verhogen van hun prestaties en maakt blij. Ik ben gek op kleur en vind het geweldig om mijn kennis hierover te delen en mensen in hun mooiste kleuren in hun kracht te zetten.

Ik heb vele jaren als directeur in de financiële dienstverlening gewerkt en weet als geen ander hoe je kleding&kleur voor je kan laten werken. Maar ik deel ook graag de fouten die ik gemaakt heb zodat anderen deze fouten niet maken. Mijn werk als coach, trainer en impact styliste is erop gericht om mensen keuzes te laten maken die bij hen passen op innerlijk en uiterlijk vlak om zodanig hun impact te vergroten.

presentatie kleur en stijl

Gerlind Hoogcarspel | Kleur & Kleding

Psychologie & De eerste Indruk

Ben je op zoek naar een spreker die kennis van psychologie perfect combineert met kennis van kleding, stijl en kleur? Maak dan kennis met Gerlind Hoogcarspel! Gerlind is psycholoog en ze heeft al ruim 20 jaar succes in het begeleiden, coachen en trainen van mensen, zowel in de loopbaanwereld als in de GGZ. In haar presentaties zorgt zij, met voldoende nuchterheid en humor, dat haar publiek met een andere blik naar kleding leert kijken. Hoe zorg je dat je meer zelfvertrouwen uitstraalt? Of juist benaderbaarder wordt? Gerlind legt het uit!

Neem voor meer informatie contact op met Gerlind via gerlind_hoogcarspel@hotmail.nl