IMPACT STYLING ACADEMY

INNERCIRCLE


#COMMUNITYOVERCOMPETITION

UNIEK: INNERCIRCLE & MASTERMIND VOOR IMAGOSTYLISTEN

innercircle
innercircle brandingwalk
innercircle brandingwalk
overleggen

Wat houdt de INNERCIRCLE in?

Je hebt jouw diploma als imagostylist. En nu dan? Dan kun je aansluiten bij de activiteiten van onze INNERCIRCLE. Zo blijf je constant leren en verdiepen ook ná je opleiding bij ISA. En je hoeft het niet alleen te doen. Door kennis te delen en samen te werken ontstaan de mooiste dingen. Jouw succes is iedereens succes! Het INNERCIRCLE is het alumni-netwerk en kun je blijvend geïnspireerd en gemotiveerd worden.

Vanuit de INNERCIRCLE is de volgende omschrijving gekomen over wie wij zijn en waar wij voor staan: 

Wij zijn #impactstylisten. Samen willen wij impact maken, be the change you want to see in the world. Wij geloven niet dat wij elkaars concurrent zijn, maar dat we samen sterker zijn dan alleen. Daarbij willen wij elkaar versterken, inspireren en samen groeien. We werken samen, organiseren samen evenementen, nodigen elkaar uit voor netwerkbijeenkomsten en denken graag met elkaar mee. We willen leren van elkaar. 

 De INNERCIRCLE is het netwerk van studenten en oud-studenten met Slow Fashion als basis. De Innercircle heeft meerdere per keren per jaar een activiteit
 
  • Naar aanleiding van behoeftes vanuit de studenten worden er meerdere keren per jaar activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn: pitchtraining (februari 2023), gezamelijk bezoek Modefabriek (juli 2023), excursie Circulair Textiel (maart 2023), Excursie Slow Fashion (sept 2022). 
  • Je bent onbeperkt welkom bij de INNERCIRCLE na het afstuderen, zo blijf je verbonden en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen 
  • De Innercircle is alleen voor (oud-)studenten van ISA
 
 
 De thema’s en inhoud worden steeds met vanuit de behoefte van de groep bepaald. Komend najaar staat op de planning: Stylingworkshop bij een kledingbibliotheek en een workshop Instagram Reels. 
overleggen
Samen kijken naar een bedrijfsidee

Samenvatting:

RISE BY LIFTING OTHERS