IMPACT STYLING ACADEMY

INNERCIRCLE


#COMMUNITYOVERCOMPETITION

UNIEK: INNERCIRCLE & MASTERMIND VOOR IMAGOSTYLISTEN

innercircle
innercircle brandingwalk
innercircle brandingwalk
overleggen

Wat houdt de INNERCIRCLE in?

Je hebt jouw diploma als imagostylist. En nu dan? Dan kun je aansluiten bij onze INNERCIRCLE. Zo blijf je constant leren en verdiepen ook ná je opleiding bij ISA. En je hoeft het niet alleen te doen. Door kennis te delen en samen te werken ontstaan de mooiste dingen. Jouw succes is iedereens succes! Het INNERCIRCLE is een membership van een jaar en zo kun je blijvend geïnspireerd en gemotiveerd worden.

Vanuit de INNERCIRCLE is de volgende omschrijving gekomen over wie wij zijn: 

Wij zijn #impactstylisten. Samen willen wij impact maken, be the change you want to see in the world. Wij geloven niet dat wij elkaars concurrent zijn, maar dat we samen sterker zijn dan alleen. Daarbij willen wij elkaar versterken, inspireren en samen groeien. We werken samen, organiseren samen evenementen, nodigen elkaar uit voor netwerkbijeenkomsten en denken graag met elkaar mee. We willen leren van elkaar. 

 Bij het INNERCIRCLE-membership krijg je:
 
  • Toegang tot een exclusieve online omgeving waar je contact kunt leggen met jouw mede-innercircle leden. 
  • 4x per jaar een boost-your-business dag. Iedere keer is er in een ochtend een kennissessie en in de middag gaan we iets neerzetten waar jij direct profijt van gaat hebben. Doordat je met elkaar bent, kun je elkaar helpen. Voorbeelden zijn: pitch maken, voorstelfilmpje opnemen, samen content creëren, e-book schrijven, etc. 
  • Je bent onbeperkt welkom bij de INNERCIRCLE na het afstuderen, zo blijf je verbonden en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen 
  • De Innercircle is alleen voor (oud-)studenten van ISA
 
Wat zit er standaard in een meetup? 
  • Kennissessie (bijv. tarieven, pitchen, reels maken, etc)
  • Brandingwalk (samen met een collega foto’s shooten voor jouw socials) 
  • Intervisie
 
 De thema’s en inhoud worden steeds met vanuit de behoefte van de groep bepaald. Volgende meet-up staat de PITCH als kennissessie op de planning (feb. 2023) 
overleggen
Samen kijken naar een bedrijfsidee

Samenvatting:

RISE BY LIFTING OTHERS