Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
997
Begin
This training is currently closed

Opleiding
Kleuranalyse

Overview

Opleiding kleuranalyse:
Leer in je eigen tempo, op jouw eigen manier Kleuradvies geven

kleuradvies geven
kleuradvies individuele kleuren
kleuradvies met cursist
kleurdoeken

Overview

Welkom bij de module-pagina van de  module Kleurenanalyse. De lessenserie is opgezet op een manier dat je stap-voor-stap kleuradvies leert geven.

Je begint met de korte ontstaansgeschiedenis van kleuradvies, en wat kleur precies is. Daarna gaan we in op de verschillende aspecten van kleur. Zodra we de basis hebben, gaan we beginnen met de kennis die je nodig hebt om kleuradvies te gaan geven.

Je begint met het leren kennen en herkennen van de vier-seizoenenkleurtypes. Vanzelfsprekend krijg je allerlei opdrachten om je kennis te oefenen en te toetsen. Daar na gaan we advies leren geven, en we gaan jouw adviesvaardigheden stap-voor-stap uitbreiden.

Zodra we de eerste fase hebben doorgenomen, kun je je inschrijven voor een eerste praktijkdag. Dan ontmoeten we elkaar, begeleid ik je tijdens de oefenadviezen en kun je al je vragen stellen. Zodra je geleerd hebt om een goed kleuradvies te geven, leer je het advies te vertalen naar een individueel advies met behulp van de losse kleurdoeken. In deze fase leer je ook de succesfactoren van een goed advies. Belangrijke dingen zoals communicatie, voorbereiding en nazorg komen aan bod.

+ MET ALS BONUSLES: Alle geheimen hoe je kleuradvies kunt geven in groepen en op evenementen en hoe je dit het beste kunt aanpakken. 

kleurdoeken

Je leert de volgende methoden:

Over de materialen

Met gepaste trots presenteren wij ons materialenpakket. Onze samenstelling is namelijk uniek in Nederland. Onze opleiding combineert namelijk quickscankragen mét de losse kleurdoeken. Vaak moet je deze kleurenkragen  namelijk los kopen of een extra masterclass voor volgen. Niet bij ons. Wij doen de quickscandoeken in ons basispakket. Daarmee bieden wij je gelijk de mogelijkheid om groepen te adviseren. En hoe meer mensen je kunt adviseren, hoe hoger je omzet. Je ontvangt de materialen ongeveer in je derde lesweek. Alle materialen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en prachtig afgewerkt.

Ons materialenpakket bestaat uit:

  • 4 seizoenen kleurkragen
  • 56 losse kleurdoeken voor het individuele kleuradvies
  • 4 seizoenen kleurenwaaier
  • 4 metalentest
  • Kapje en mantel
kleurkragen
losse kleurdoeken voor kleuradvies geven
kap en mantel kleuradvies geven
kleurenwaaiers voor kleuradvies
4 metalen testdoeken

BEN JIJ KLAAR OM JE DROOM WAAR TE MAKEN?

Ik help je bij iedere stap. En als je onzeker bent, help ik je dat te overwinnen. Snap je het niet? Dan leg ik het je nog een of nog tien keer uit. Wij doen dit samen. En ik kijk er naar uit je te leren kennen en je het prachtige vak te leren.

Ontzetttend veel plezier gewenst.

merel maria

READY, SET...... STYLE!