IMPACT STYLING ACADEMY

EXPERT STYLIST

Begeleiding bij het opzetten van jouw expert stylingbusiness

Fase1: Theorie&Praktijk

Tijdens het doorlopen van de basismodules begin je al te ervaren waar jouw passie ligt.

Fase 2: Expertise-opbouw

Specialiseer je, daar helpen we je bij. Daarna gaan we de expertise in de praktijk brengen. Je bouwt jouw portfolio op.

Fase 3: Opbouw structurele business

Zodra je klaar bent met de basis, ga je door naar het zakelijke stuk. Samen zetten we jouw stylingbedrijf op. Zowel online als offline

UNIEK: Begeleiding bij het opzetten van jouw bedrijf als
Expert Stylist.

Het is mogelijk om een succesvolle stylingbusiness te hebben. Maar niet als je hetzelfde doet als alle anderen. Er zijn genoeg imagostylisten die hun diensten (praktisch) gratis weggeven. Waarom zouden klanten dan wel voor jouw kennis betalen? Omdat jij een EXPERT bent. Op welk gebied? Dat mag jij helemaal zelf beslissen! Misschien wel als zakelijk imagoconsultant? Of als sustainable fashion stylist? Of juist gericht op de 45+ers waarbij hun lichaam is veranderd na de overgang? Jij luistert naar jouw hart en samen stippelen we het pad uit dat jij kunt gaan bewandelen om expertstylist te worden. 

clothing-store-984396_640 - kopie

Wat levert het volgen van EXPERTSTYLIST op?

  • Het traject doorloopt 3 fasen, elke fase duurt ongeveer 6 weken met een wekelijkse coachingscall: 

FASE 1  JOUW PURPOSE (TIJDENS DE BASISMODULES)

Tijdens de basisperiode gaan we ook ontdekken wat jouw specialisme en purpose is.  Misschien weet je het al? We gaan het samen verder uitdiepen met een tal van oefeningen. 

FASE 2 EXPERT STATUS OPBOUWEN

bestaat uit het kiezen van een expertise. Want een expertise of focus is belangrijk. Daarna begint het opbouwen van een expertstatus door ervaring op te doen. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor het opdoen van ervaring binnen jouw expertise. Op dit moment beginnen we ook met het opzetten van jouw business. 

FASE 3 BUSINESS OPSTARTEN 

bestaat uit het uitbouwen van jouw business. Je krijgt  online en offline verdienmodellen voor stylisten op een presenteerblaadje. En we gaan kiezen welke het beste bij jou past. Onder begeleiding ontwikkel je jouw materialen en workshops. En we gaan samen werken aan het resultaat voor structureel inkomen. 

Je sluit de Expertstylist af met een één-op-één dag waarin we de puntjes op de “i” gaan zetten, zodat jij vol zelfvertrouwen jouw aanbod kunt presenteren. 

Daarnaast blijf je lid van een community waarbij ons motto is: ‘We rise by lifting others’

DUS: Hoe compleet wil je het hebben? 

Je leert in het kort het volgende:

Een plek om te elkaar te inspireren en te motiveren. Elkaar te ondersteunen bij tegenslag en successen te delen. We rise by lifting others