Wil je weten of je gevoel hebt voor KLEUR?

Leer de basiskennis van kleur en bepaal voortaan zélf wat je staat

Gebruik de kennis van een docent imagostyling en pas het toe op jouw eigen garderobe

In de module 'ontdek je kleuren' ga je aan de slag met het vinden van jouw eigen kleuren. Je leert de kleuren te vinden die je mooi staan en die elke outfit kunnen samentrekken. Daarna ga je verder kijken naar welke kleuren nog meer bij jouw natuurlijke kleuren passen. Vervolgens ga je het geleerde toepassen en met de kleuren combineren. Je leert de altijd-goed-methode van combineren, maar daarnaast leer je ook jouw uitstraling aan te passen aan de gelegenheid. Je leert kleurenpsychologie toepassen op jouw outfit en tot slot leer je nog een inspiratie-methode waarmee je kunt experimenteren met nieuwe kleuren. Je krijgt een prachtig online werkboek waarin je jouw ontdekkingstocht gaat vastleggen: jouw persoonlijke digitale kleurengids.

Ontdek jouw mooiste kleuren
Een laagdrempelige manier om kennis te maken
Normale tarief €250
Tijdelijk slechts €147

Na deze module

1. krijg je vaak 'wat zie je er goed uit!' te horen

Een kleuradvies maakt het verschil tussen 'wat een mooie blouse' en 'wat zie jij er goed uit!'. De juiste kleuren doen je stralen, deze kleuren ga je zelf ontdekken en leren kennen.

2. Kun je zélf beslissen of een kleur je goed staat of juist niet

Je bent nooit meer afhankelijk van een ander in jouw kleurkeuze. Na deze module kun je zélf zien of een kleur staat.

3. Kun je aandacht richten en wegleiden met slim kleurgebruik

Je leert om kleur te gebruiken voor het richten van aandacht en het wegleiden van aandacht. Zoals een imagostylist dit zou toepassen.

4. Kun je de juiste kleuren op het juiste moment kiezen

Je leert de basis van kleurenpsychologie en past deze toe op jezelf. Je bepaalt jouw mooiste strategische kleuren en leert wanneer je deze kunt toepassen in jouw kledingkeuze.

Nooit meer afhankelijk van een verkoopster, vriendin of tijdschrift..
Jij weet nu zélf welke kleuren jou mooi staan!

Onze testimonials...

“...Hier zocht ik al heel lang naar”
Begin vandaag aan jouw kleuren-ontdekkingen
"Dit was precies wat ik zocht, maar tot nu toe nergens kon vinden. De lessen zijn simpel om te volgen, maar met ontzettend leuke kennis over kleur"
Marielle
Amsterdam
"Ik heb ontzettend veel plezier in het maken van de opdrachten, ik ga er echt voor zitten. Ik kijk nu heel anders naar de kleding die ik koop!"
Hannah
Huizen
De Ontdek-je-kleur-methode is stapgewijs opgezet. De opbouw is gebaseerd op jarenlange onderwijservaring als docent kleuranalyse. Het is mij nog niet overkomen dat iemand het écht niet ziet. Mocht jij de eerste zijn? Dan is er de niet-goed-geld-terug-garantie.

Wie ben ik...

Mérèl Bilderbeek

“Ik ben de oprichter van de Impact Styling Academy, en een paar maanden geleden kreeg ik een mailtje binnen via de Academy-mail:

“Beste Mérèl, ik zoek al een tijdje hulp met mijn kleding en garderobe, maar ik wil niet gewoon naar een stylist. Ik wil eigenlijk wat anders. Ik wil namelijk weten wat een stylist weet en het ook echt zelf begrijpen. Ik heb dus niet de ambitie om zelf stylist te worden. Ik wil het gewoon voor mezelf weten. Kun je daar wat mee?”

Ik besefte me dat je eigenlijk helemaal niet meer leert om het zélf te doen. En dat precies dit de sleutel is naar een duurzamere wereld. Ik ben de Impact Stylingbootcamp gaan ontwikkelen. Een aantal stijl- en kleurprincipes komen hierin aan bod en je leert ook de basis van garderobemanagement. Naast dat je werkt aan jouw eigen Slow Fashion garerobe, is het tevens een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij, het vak en de manier van opleiden.