INSCHRIJFFORMULIER

We kijken uit naar jouw komst!

Van harte welkom bij onze Academy!

Binnenkort ga ik jou persoonlijk begeleiden in jouw opleiding tot stylist. Je krijgt mijn telefoonnummer om te appen, een link naar mijn agenda voor vragengesprekken en daarnaast behoor je straks tot een selecte club stylisten: stuk voor stuk superleuke, bijzondere en ambitieuze vrouwen (helaas nog geen mannen!) We gaan elkaar regelmatig zien op de bijkomsten die vanuit de Academy georganiseerd worden.

BEN JE ER KLAAR VOOR? 

Nadat je het formulier hebt ingevuld word je gelijk doorgestuurd naar mijn agenda voor ons startgesprek en kennismaking via Zoom.  Plan het eerstvolgende moment dat jou schikt in en we zien elkaar snel! Ik kijk er naar uit om je te leren kennen en te horen wat de ambities zijn waarin ik jou mag gaan ondersteunen! 

Vul onderstaande inschrijfformulier in, plan een afspraak en ik zie je snel! 
Je ontvangt bij een geslaagde inschrijving direct jouw inschrijvingsbevestiging in jouw mail.

INSCHRIJFFORMULIER

Door onderstaande formulier in te vullen, schrijf jij je definitief in als student bij de Impact Styling Academy. Na het verzenden van het inschrijvingsformulier word je gelijk doorgestuurd naar de agenda van Mérèl. Kies een geschikt moment om kennis te maken
Marketing by