IMPACT STYLING ACADEMY

INSCHRIJFFORMULIER

We kijken uit naar jouw komst!

Van harte welkom bij onze Academy!

Binnenkort ga ik jou persoonlijk begeleiden in jouw opleiding tot stylist. Je krijgt mijn telefoonnummer om te appen, een link naar mijn agenda voor vragengesprekken of je start met de fasttrack en gaan we elkaar maandelijks zien! Maar nog leuker is de groep waarin je komt, je behoort straks tot een selecte club stylisten: stuk voor stuk superleuke, bijzondere en hartelijke medestudenten. Jullie gaan elkaar regelmatig zien op de bijeenkomsten die vanuit de Academy georganiseerd worden.

BEN JE ER KLAAR VOOR? 

Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je een link naar mijn agenda voor onze kick-off of -in geval van de fasttrack /klassikale opleiding- een eerste kennismaking via Zoom.  Plan het eerstvolgende moment dat jou schikt in en we zien elkaar snel! Ik kijk er naar uit om je te leren kennen en te horen wat de ambities zijn waarin ik jou mag gaan ondersteunen! 

Vul onderstaande inschrijfformulier in, plan een afspraak en ik zie je snel! 
Je ontvangt bij een geslaagde inschrijving direct jouw inschrijvingsbevestiging in jouw mail.

INSCHRIJFFORMULIER

Door onderstaande formulier in te vullen, schrijf jij je definitief in als student bij de Impact Styling Academy. Na het verzenden van het inschrijvingsformulier krijg je toegang tot de agenda van Mérèl. Kies een geschikt moment voor jouw kick-off!
Ik schrijf mij definitief in voor de opleiding:
Door onderstaande box aan te vinken ga je akkoord met de algemene voorwaarden en gebruikersvoorwaarden*
Marketing by